“Reputatia Five Star Services a fost construita pe abilitatea noastra de a gasi solutii oricarei probleme si de a ne angaja cu incredere in orice proiect indiferent de dificultatea conditiilor locatiei si de termenele de executie”
Sudura fibrei optice

Sudura fibrei optice

Five Star Services este luna din putinele companii din Bucuresti, specializata si echipata pentru a creea retelele de fibra optica pentru transmisii de date CATV. Reputatia companiei noastre a fost construita pe abilitatea echipei Five Star de a gasi solutii oricarei probleme si de a aborda cu incredere si profesionalism orice proiect, indiferent de dificultatea conditiilor si a termenelor de executie.
Instalarea cablului de fibra optica

Instalarea cablului de fibra optica

Five Star Services si-a construit renumele pe faptul ca echipa sa este pregatita sa ucreze cu orice fel de cablu, oriunde… ncluzand cablul aerian autoportant, tip DSS si ingropat. Noi suntem pregatiti atat cu specialisti cat si cu echipamente pecifice pentru a construi retele de fibra optica de date si CATV in cele mai dificile locatii si conditii.

Planificarea si inspectia sistemului

Clientii nostri pot beneficia de experienta noastra contractand serviciul de consultanta inca din faza initiala, cand lucrarea se afla in stadiul de proiect. Oferta noastra de servicii include proiectarea, bugetarea, testarea si documentarea retelei. In acelasi timp clientii nostri ne consulta si in privinta problemelor ce apar datorate echipamentelor ce intra in componenta retelelor, pentru a primi un feedback impartial si o solutionare optima.

Planificarea si designul retelei de fibra optica

Evaloarea materialelor si echipamentelor

Procurarea materialelor

Asistenta instalarii

Garantia calitatii

Testare si Documentare

Folosind printre cele mai noi softuri si echipamente de testare a fibrei optice de pe piata, echipa noastra de fibra optica poate testa si documenta retele si sisteme prin metoda si cu ajutorul OTDR-ului. Clientilor li se pot oferi date din ambele capete ale retelei, dintr-un nod in altul, documentatia fiind disponibila atat pe hartie cat si in format electronic.

Testarea inainte si dupa instalarea retelei de fibra

Interventii de urgenta

Raspunsul rapid este deviza firmei Five Star Services in ceea ce priveste interventia in cazuri de urgenta. Putem oferi inlocuirea temporaraa cablului de fibra optica si a echipamentelor pentru a facilita restaurarea integrala a sistemului pana la gasirea solutiei finale impreuna cu beneficiarul.

Echipa de interventii rapide

Materiale si echipamente de urgenta

Planificarea si cartografierea retelelor pentru   cazurile de urgenta